01 heinäkuuta 2025

From Simotic's kitchen: Zucchini-maapähkinävuoka

Kun yleensä  tämän vuuan pohjalle on kerääntynyt nestettä kesäkurpitsoista, niin ajattelin sitoa sen nesteen tällä kerralla murskattuihin chili-maapähkinöihin, jotka osaltaan antavat makua tähän vuokaan. Nyt ei ollut enää nestettä pohjalla kesäkurpitsoista, vaan neste oli imeytynyt sopivasti tähän maaapähkinämurskaan. 






  • 2 kesäkurpitsaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • Esim. valkoisia papuja tomaatti kastikkeessa
  • suolaa
  • savupaprikaa
  • mustapippuria
  • murskattua chili-maapähkinää
  • juustoraastetta pinnalle

Lado pohjalle puolet kesäkurpitsoista
Ripottele puolet murskatuista maapähkinöistä
Lisää puolet kastikkeesta
Tee samoin 2. kerrokselle
Päälle juustoraastetta ja 175C / 45 min ja jälkilämmöllä 15 min. Anna vetäytyä hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti