28 maaliskuuta 2024

Oton herkullista karitsapataa ja terassikauden aloitus

Alkuun:
Paahdettua juureskeittoa ja yrttiöljyä (L,G)

Pääruokana:
Punaviinissä haudutettua karitsapataa, yrtti-perunapyreetä, valkosipulismetanaa ja mintulla maustettua porkkanaa (L,G)

Pieni annos, mutta todella hyvää ja äärettömän mureaa ne pienet lampaan lihanpalat. Ei maistunut villa ja eikä edes voimakkaasti lammaskaan. Todella maukkaan lounaan jälkeen sitten Jokkarille avaamaan kesän 2024 terassikausi. Paluumatkalla sieltä vielä innostuin kahvihallissa ottamaaan yhden sangrian. 
Kun annos oli niin hyvää, niin tarjoilija toi minulle vielä pienen lisäannoksen tätä herkkua. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti