27 heinäkuuta 2023

Vihdoinkin hyvä ilta Kontioniemessä

Oton lounas ei ollut kovinkaan kehuttava. Bataattikeitto oli kyllä hyvää ja maukasta, mutta kanarisotto mautonta ja hieman kuivaa. En jatkoon ja muutenkin tämä paikka suljetaan tällä viikolla.

Tänään, kun lainasin driverin, niin olipa kerrankin nautinto lyödä n. 100 - 150 m lyöntejä rennosti ja yllättäen helposti ja vielä kohtuullisen suoraan, jopa slaissia ei paljoakaan ollut. En ole ennen lyönytkään driverillä ja se on yllättäen helppo ja mukava maila. Salaisuus oli se rentous, ikään kuin ei yritetäkään "lyödä" palloa, vaan annetaan mailan kiertyä rennosti vartalon ympäri molempiin suuntiin mitenkään jarruttamatta sitä. Mukavasti pallot saivat myös korkeutta. Rautalyöntiin keksin hyvän muistisanan: lyö gripin päätä kohden maata, silloin lyönti lähtee riittävän alaspäin, kylkkärithän minulla on ollut ongelmana. Taas palautui usko tähän peliin.

Toinen hyvä vinkki oli lähestymisputit / chipit greenille, niitä ei kannatakkaan lyödä lyhyellä mailalla, vaan esin R8:lla, jolla on huomattavasti helpompi pysäyttää pallo greenille, vaikka tulisi huonompikin osuma palloon. Kokeiltiin greenin vierestä putterilla, P-mailalla ja rautakasilla ja aina rautakasi toimi varmemmin lähestymissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti