30 heinäkuuta 2023

From Simotic's kitchen: Tavallista perempi kesäkurpitsavuoka

Tällä kertaa tuli todella maukasta ja täyteläistä kesäkurpitsavuokaa, taas periaatteella, sitä mitä kaapeista löytyy. Laitetaanpa muistiin, mitä siihen tuli laitettua:

Kastike:

  • 700 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • purkki Salsa Promescoa
  • Pirkan papusekoitus
  • 3-4 valkosipulin kynttä
  • Taco-maustepussi
  • ketsuppia
  • suolaa, mustapippuria
Vuokaan:
  • Pakaste Wok-juureksia
  • 3-4 kesäkurpitsaa
  • Aurakolmio
  • juustoraastetta päälle
Vuokan pohjalle jäiset juurekset, sitten kastikekerros, kesäkurpitsat, kastikekerros, auramurut ja juustoraaste päälimmäkseksi. Uunissa 175 n. 30 min ja 15 min jälkilämmöllä.
Itsetehtyä tsatsikia vielä annoksen viereen, niin se on siinä! 
Tänään illalla kävin Pilkon rangella lyömässä pitkillä mailoilla ja parhaimmillaan pallot lentivät 100 - 150 metriä, jopa osa yllättäen suoraan. Koreja varmaan löin innostuksissani 3-4 kappaletta ja oikean käden sormeenkin tuli jopa rakko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti