02 lokakuuta 2021

Sulon Asian Food Market -brunssi (eipä erikoinen...)

Asian Food Market-brunssi
Alkuruokapöydässä:
Romainesalaattia, chiliöljyä ja seesaminsiemeniä (V,M,G)
Melonisalaattia, limeomenaa ja thaibasilikaa (V,M,G)
Soijamarinoituja sieniä ja punasipulia, chiliä, korianteria (V,M,G)
Gochujang-chilitahnalla maustettua perunasalaattia ja purjoa (L)
Soijamarinoituja kananmunia (M,G)
Pikkelöityjä kasviksia (V,M,G)
Kimchiä (V,M,G)
Naudan sisäpaistitartaria, hiillostettua kyssäkaalia, soijamajoneesia, chiliä, seesamöljyä (L,G)
Hiillostettua ohueksi viipaloitua lohta, wasabimajoneesia, limeä ja kevätsipulia (L,G)
Kookosmarinoituja rapuja ja punaista currya (M,G)
Lämpimiä ruokia:
Tom Yam-keittoa (M,G,sisältää kalaa ja äyriäisiä)
Rapeaa karamellipossua, pikkelöityä omenaa ja kaalia, kevätsipulia, seesamia (M,G)
Teriyaki-kanavartaita ja makeaa chilikastiketta (M,G)
Friteerattua tofua, paprikaa, paksoita ja vegaanista savuaiolia (V,M,G)
Munanuudelia, kasviksia ja soija-inkiväärikastiketta (M)
Paistettua kasvisriisiä, pähkinöitä, tuoretta korianteria ja chiliä (V,M,G)
Jälkiruokapöydässä:
Kardemummalettuja, vaniljajäätelöä ja mustikka-tähtianiskastiketta (L)
Kookos-chiansiemenvanukasta ja marinoitua ananasta (L,G)
Suklaakonvehteja (L)
Kahvia ja teetä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti